EL NOSTRE COMPROMÍS

 
                                                                                
                                                                                                                              1. EL NOSTRE TALLER  
 2. És una empresa compromesa amb els seus clients. Oferim productes i serveis de la màxima qualitat a preus molt competitius. Tota l'experiència del nostre equip professional està a la vostra disposició.
 3.  
 1. QUALITAT EN ELS NOSTRES PRODUCTES
 2.  Tots els nostres productes, recanvis i accessoris són de la màxima qualitat i són els que utilitzen els fabricants de vehicles en l’equipament de sèrie, productes originals o de qualitat equivalent.
 3.  
 4.  
 5. QUALITAT EN ELS NOSTRES SERVEIS
 6.  La nostra experiència, professionalitat, formació en noves tecnologies, equipament i instal·lacions són la millor garantia per als serveis que t'oferim.Assessorament i consell professional des de la recepció del vostre vehicle.
 7.  
 8.  
 9. GARANTIA DE PROFESSIONALITAT
 10.  Totes les intervencions dutes a terme al vostre vehicle són realitzades i revisades per professionals altament qualificats i equipats amb la tecnologia de diagnosi més moderna.
 11.  
 12.  
 13. ATENCIÓ AL CLIENT
 14.  
 15. El nostre servei no s'acaba després d'entregar-vos el vehicle. El nostre servei d'atenció al client està a la vostra disposició per assessorar-vos i aconsellar-vos de la manera més professional i eficient.Gaudiu a més dels nostres serveis afegits: serveis de lliurament i recollida, vehicle de substitució, passar-vos la ITV...
 16.  
 17.  
 18.  
 19. COMPROMÍS MEDIAMBIENTAL
 20.  En el desenvolupament de la nostra activitat complim escrupolosament la legislació mediambiental vigent en la recepció, l'emmagatzematge i el reciclatge de residus tòxics o perillosos com olis, pintures, dissolvents, àcids, etc.Així mateix, per evitar que durant la intervenció sobre sistemes d'aire condicionat es produeixi l'emissió de gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera, disposem de l'equipament adequat.
 • Anna Verdaguer, 12, 08279 Avinyó (Barcelona, Espanya)
  T: 93.838.71.05

 • HORARI
 • 09,00-13,00 : 15,30-19,30